Χωρίς φωνή ο Κόκκαλης μετά τους πανηγυρισμούς: «Και με τη βούλα ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος στον κόσμο»

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Ο Πέτρος Κόκκαλης είχε προγραμματίσει να βρεθεί καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, χωρίς να υπολογίσει τις επιπτώσεις των πανηγυρισμών, μετά την ιστορική κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου κόντρα στην Φιορεντίνα. Έτσι, εμφανίστηκε στο πάνελ της εκπομπής χωρίς φωνή... 

 Ο γιος του πρώην προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη και συνιδρυτής του κόμματος «Κόσμος» μίλησε για την μεγάλη επιτυχία των Πειραιωτών, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του. Μάλιστα, μετά από αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως «τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο στον κόσμο».

«Ολόψυχα συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τους παίκτες, σε όλη την Ελλάδα. Πήγα με τη παρέα μου, το χάρηκα, ακούτε και τη φωνή μου. Σε όλη αυτή την ιστορία του Ολυμπιακού εγώ συνήθως δούλευα στο γήπεδο, τώρα το είδα σαν φίλαθλος. Χάρηκα πάρα πολύ. Κατακτήσαμε ένα τρόπαιο το μεγαλύτερο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχει παίξει σε τελικούς κι έχει καταστεί πλέον και με τη βούλα ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος στον κόσμο. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.