Χωρίς έπαρση και τα βαριά χαρτιά του - H πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης15 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30 Μetropolis 95.5 – metrosport.gr - Novasports Prime) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1. 

Ο Δικέφαλος που στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και πριν τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων μέτρησε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, υποδέχεται χωρίς έπαρση τον προβληματικό Παναθηναϊκό (έχει συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς) γνωρίζοντας πολύ καλά πως και ποιότητα έχει ο αντίπαλος του αλλά και το παιχνίδι αυτό το βλέπει ως έναν τελικό αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί οκτώ βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. 

Αυτό λοιπόν είναι αν το δούμε από την άλλη πλευρά του νομίσματος ένα επιπλέον κίνητρο στον ΠΑΟΚ αφού με δική του νίκη θα παραμείνει στην κορυφή και παράλληλα θα φορτώσει με εσωστρέφεια έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.

Σε κάθε περίπτωση την Κυριακή στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει την 4η του νίκη και όπως φάνηκε στην τελευταία προπόνηση ο Λουτσέσκου θα στηριχθεί στα βαριά χαρτιά του και κυρίως σε παίκτες που είχε μαζί του όλο αυτό το διάστημα της διακοπής και δεν έχασαν προπονήσεις. Προφανώς όμως και στην ενδεκάδα θα υπάρχουν τρεις τουλάχιστον διεθνείς και αναφερόμαστε στους Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς. Αντίθετα ο Καμαρά που είχε μεγάλο ταξίδι και επέστρεψε μόλις την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι στον πάγκο.

Αρχίζοντας από την άμυνα, ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Οτο στα δεξιά. Ο Ισπανός όπως και ο συμπατριώτης του, ο Σάστρε δεν έχασαν προπόνηση και φαίνεται να παίρνει τη φανέλα βασικού. Δεν πειράζει τίποτε στο κέντρο της άμυνας ο προπονητής, αφού Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης κρατούν τη θέση τους. Αλλωστε ο Κόλεϊ έχει μόλις τρεις προπονήσεις με όλη την ομάδα. Στα αριστερά θα είναι ο ξεκούραστος Μπάμπα ενώ στο κέντρο ο Οζντόεφ με τον Σβαμπ και τον Μπακαγιόκο στον πάγκο. Ο Κωνσταντέλιας θα είναι πίσω από τον Τσάλοφ και ο Τάισον στα αριστερά με τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην αποστολή συμπεριέλαβε και τον Αλί Σαμάτα αλλά εδώ πρέπει να βάλουμε έναν αστερίσκο. Στο ξενοδοχείο είναι 21 παίκτες και πρέπει ένας να «κοπεί». Δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Τανζανός και η παρουσία του στην αποστολή να είναι και ένα μήνυμα σε ομάδες που ενδιαφέρονται πως παραμένει ενεργός αφού η μεταγραφική περίοδος για παράδειγμα στο Ισραήλ είναι ανοικτή μέχρι την Τετάρτη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βιεϊρίνια που δεν έχει δηλωθεί και για τα ευρωπαϊκά ματς όπως και ο Γκόμεζ ενώ εκτός έμεινε ο Θυμιάνης.

Κλείνοντας να σημειώσουμε και κάτι ακόμη: ο κόσμος που θα βρεθεί στην Τούμπα θα πρέπει να γνωρίζει πως το επόμενο εντός έδρας ματς είναι με τον Αρη. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν παίξει το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο ματς της 6ης αγωνιστικής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.