Ο Ηρακλής χωρίς τον Χρουσιέλ κόντρα στην ΑΕΚ Β'

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2024

Χωρίς τις υπηρεσίες του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ θα αγωνιστεί ο Ηρακλής απέναντι στην ΑΕΚ Β στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 , καθώς ο «Γηραιός» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Μίκρα με τον Περικλή Αμανατίδη να βλέπει τον ποδοσφαιριστή του να μην είναι ακόμα διαθέσιμος μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Όπως αναφέρει το training report της ομάδας: «Τα “ρέστα” του πάει να παίξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ Β’ στην πρωτεύουσα, καθώς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο “Σεραφείδειο” Αθλητικό Κέντρο κρίνονται ουσιαστικά οι κόποι μίας χρονιάς για την ομάδα μας, όσον αφορά την είσοδό της στην πρώτη πεντάδα και τα play off.

Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα μας θα κρατά την τύχη στα χέρια της, ενώ σε ισόπαλο αποτέλεσμα, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για “στραβοπατήματα” των συνδιεκδικητών της.

Λίγο πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα, η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ταχύτητες και παιχνίδια 6 εναντίον 2, και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις, με έμφαση στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ σε θέση επίθεσης.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τεχνικό τιμ είναι η απουσία του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης επέλεξε για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ Β’ 21 ποδοσφαιριστές (αναλυτικά η αποστολή στα social media της ομάδας)».

Η «κυανόλευκη» αποστολή...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.