Χορηγία Γιάννη Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό-Πόσα λεφτά έβαλε;

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Σε μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση-χορηγία προς τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προχώρησε ο Γιάννης ΑλαφούζοςΠόσα χρήματα έδωσε ο πρόεδρος την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να ενισχύσει το «Τριφύλλι»;

Οι οικονομικές δυσκολίες ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι μεγάλες τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως και οι ανάγκες μεγάλες. Ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε μια κίνηση που αναγνωρίστηκε και για την οποία ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τον ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του, καθώς ενίσχυσε με 200.000 ευρώ το «Τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στη Μάνα του Λόχου με το ποσό των 200.000 ευρώ.

Ο Σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμφίβολα επιθυμία όλων είναι το ΟΑΚΑ να αποτελεί μια «καυτή» έδρα.

Η επιλογή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά περίπτωση να μην είναι υποχρεωτική η αγορά κάρτας φίλου είναι απόλυτα σεβαστή.

Άλλωστε η άμεση οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 200.000 ευρώ και όσες δοθούν μελλοντικά επιβεβαιώνει ότι ο κ. Γιάννης Αλαφούζος στέκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό Α.Ο.».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.