Χιλιόμετρα κάναμε πάλι…

Κώστας Πετρωτός13 Αυγούστου 2023

Ακριβώς 35 ώρες και 56 λεπτά και συνολικά 2928 χιλιόμετρα που «γράφτηκαν» από το οδοιπορικό μας σε 7 χώρες. Το ταξίδι μας άρχισε από τα γραφεία του ομίλου Metromedia στις δέκα το βράδυ της Τρίτης και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα στα Γιαννιτσά, όταν έσβησε η μηχανή του μικρού βαν, μάρκας FIAT, που μας πήγε και μας έφερε από το Σπλιτ.

Σκόπια, Σερβία, Κροατία με τον απίστευτο έλεγχο των 4,5 ωρών στα σύνορα και το απίστευτο σχέδιο προστασίας μας που τέθηκε σε εφαρμογή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της παραμονής μας στην χώρα. Και στην επιστροφή, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαουροβούνιο, Αλβανία και πίσω στην πατρίδα. Οι τέσσερις απεσταλμένοι του ομίλου Metromedia (Γιώργος Ζαΐρης, Γιώργος Καστάνης, Νίκος Κουλιανός, Κώστας Πετρωτός), μαζί με την δημοσιογράφο της ιστοσελίδας SDNA, Ελένη Μπούντου και την τρομερή παρέα των Χρήστου Καραογλανίδη, Μάκη Κασίδη και Σάκη Λιτοβολή από τα Γιαννιτσά, έζησαν σε απόλυτο βαθμό αυτό που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάνει σύνθημα στην κερκίδα. «Χιλιόμετρα κάναμε πάλι...».

Συνδυάσαμε την ανάγκη του κοινού μας να λαμβάνει πρωτογενή ενημέρωση, να παρουσιάζουμε τα γεγονότα ζώντας τα από πολύ κοντά, για να έχετε και εσείς καθαρή εικόνα. Τα όσα ζήσαμε κατά την «αποστολή στο Σπλιτ», θα έχουν μία περίοπτη θέση στις αναμνήσεις μας και θα έχουμε να τα διηγούμαστε και μεταξύ μας να τα σχολιάζουμε και να γελάμε για πολύ καιρό.

Είναι βέβαιο ότι αν υπήρχε «πράσινο φως» για εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ ανάλογες στιγμές θα είχαν να θυμούνται και οι φίλοι του Δικεφάλου. Είναι και αυτό ένα κίνητρο για πρόκριση την Πέμπτη.

Ευχαριστούμε τους συνοδοιπόρους μας και ειδικά τον τρομερό «ουλαμαγό» μας (για όσους ξέρουν από ασκήσεις τεθωρακισμένων), Σάκη Λιτοβολή, για την φωτογραφία της υπέροχης κορούλας του με την χθεσινή Metrosport» στα χέρια, στον πολύ ωραίο χώρο, Στοά, που έχει φτιάξει στα Γιαννιτσά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.