Χεορχίνα Ροντρίγκες: «Δεν έχω ζήσει ποτέ πέρα ​​από τις δυνατότητές μου»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες έγινε διάσημη μετά τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η γεννημένη στο Μπουένος Άιρες εργάστηκε ως πωλήτρια σε πολυτελές κατάστημα στη Μαδρίτη και θεωρείται πλέον μια από τις πιο αναγνωρισμένες influencer και πρωταγωνίστρια του δικού της ριάλιτι «I am Georgina». στο Netflix

Στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του ριάλιτι, η Χεορχίνα έδωσε συνέντευξη στο Forbes και οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει καταιγισμό κριτική.

Σύμφωνα με όσα λέει στο Forbes, η απόσταση δεν την εμποδίζει να έχει μια ιδιωτική πτήση για να ταξιδέψει για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους:

«Προσπαθώ να εμφυσήσω στα παιδιά μου την αξία της προσπάθειας, της επιμονής και της δουλειάς. Θέλουμε να καταλάβουν και να εκτιμήσουν πόσο τυχεροί είναι, αλλά κυρίως να μάθουν να σέβονται τους ανθρώπους», λέει.

«Είμαι περήφανη για το πώς κατάφερα να εκπληρώσω κάποια όνειρα με πολύ κόπο και αφοσίωση από μικρή και πολλά άλλα που δεν θα φανταζόμουν, αλλά πάντα στο δρόμο μου ως καλή μητέρα και φίλη και επιτυχημένος άνθρωπος.

 Έτσι, μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τον Θεό για την υπέροχη ζωή που έχω», προσθέτει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: «Ποτέ δεν έχω ζήσει πέρα ​​από τις δυνατότητές μου μόνο για χάρη της εμφάνισης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.