Χέντερσον: «Αυτή είναι η νοοτροπία του προπονητή-Να κερδίσουμε όλα τα ματς του ομίλου»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Ο Σέντρικ Χέντερσον ήταν ενθουσιασμένος μετά τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά κόντρα στην Πόρτο και στάθηκε τόσο στον κόουτς Καντσελιέρι, όσο και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Δικεφάλου στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Πήγε καλά το ματς. Έχουμε πολλά να δουλέψουμε ακόμα, και η ομάδα και εγώ. Ο κόουτς είναι πάντα σκληρός μαζί μας και τον εκτιμάω για αυτό, αλλά υπάρχει πάντα κάτι που μπορώ να κάνω καλύτερα, ανεξάρτητα του τι έκανα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κάθε ματς είναι σημαντικό στους ομίλους. Το πιο σημαντικό που λέμε είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς των ομίλων και να προχωρήσουμε. Βήμα βήμα. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα, έχουμε ακόμα ένα μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι καλύτερο όταν φωνάζουν σε όλον τον αγώνα. Ειλικρινά δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι καλύτερο. Οι οπαδοί ζουν όλο το ματς, φωνάζουν για εσένα, φωνάζουν στους διαιτητές, το αγαπάω.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, προσπαθήσαμε να μείνουμε χαλαροί και ήρεμοι στο ματς και να πιέσουμε στο τέλος. Εκεί που συνήθως μένεις από ενέργεια, εμείς είχαμε πράγματα να δώσουμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Η νοοτροπία του προπονητή είναι επιθετικά θα κάνεις λάθη, όκει, αμυντικά δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Ένα πράγμα δεν μπορείς να κάνεις και αυτό είναι να μην παίζεις σκληρά και να μην τα παρατάς στα ριμπάουντ. Πρέπει να μαρκάρεις τον παίκτη και να σταματάς την επίθεση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.