Χειρίτραντας: «Απίστευτη η ώθηση από τον κόσμο του Ηρακλή»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ηρακλής ανέκαμψε βαθμολογικά με τις δύο τελευταίες νίκες κόντρα σε Καμπανιακό και ΑΕΚ Β’. Ο Ημίθεος θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στον αυριανό (15:00) αγώνα στη Χαλάστρα με την Κοζάνη.

Ενας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας του Ημίθεου, είναι ο Θοδώρης Χειρίτραντας, που μετράει δύο γκολ και μία ασίστ σε εννιά συμμετοχές. Ο 22χρονος μπακ-χαφ μίλησε στη «Μ» για την διετή παρουσία του στον Ηρακλή, τις στιγμές που θυμάται, το Πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και τη συνέχεια.

«Στόχος τα πλέι οφ»

«Ο Ηρακλής έχει ως στόχο να είναι στα πλέι οφ. Είναι το πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Κάθε ματς είναι δύσκολο, μικρές είναι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων και όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια. 

Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά», σημείωσε στην πρώτη του τοποθέτηση ο Ελληνας ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσωπώ αυτή την ομάδα. Δουλεύω καθημερινά και πασχίζω για το καλύτερο», είπε αρχικά και για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί με τρεις προπονητές (Γεωργιάδη, Τσιώλη και Αμανατίδη) στη θητεία του στον Ηρακλή, τόνισε:

«Από τον κάθε προπονητή κρατάς διαφορετικά πράγματα. Κυρίως αυτά που θεωρείς καλά για τον εαυτό σου και μετά για την ομάδα. Ο κάθε τεχνικός έχει το δικό του πλάνο και τη νοοτροπία. Μέσα από την καθημερινότητα μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Πρέπει να προσαρμόζεσαι στο πλάνο του προπονητή και να το υπηρετείς πιστά».

«Τεράστιο κίνητρο από τους φιλάθλους»

Ακόμη, ο Χειρίτραντας αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα του Ηρακλή στη SL2: «Η μέχρι τώρα πορεία δεν ήταν αυτή που θέλαμε, βάσει στόχων. Από την άλλη όμως, επειδή είμαστε Ηρακλής αφήσαμε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα και κάναμε δύο νίκες, το οποίο είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Κοζάνη. Εννοείται θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη». 

Στη συνέχεια, ο Ελληνας μπακ έκανε ειδική αναφορά στον κυανόλευκο κόσμο: «Μας δίνει απίστευτη ώθηση και τεράστιο κίνητρο ο κόσμος του Ηρακλή. Δεν ήταν εύκολο για εμάς στα πρώτα ματς να παίζουμε στον κακό αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου και χωρίς τον κόσμο. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.