«Δεν θα βρίσκαμε χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό σε τελικό - Στο πέναλτι που δεν δόθηκε, φάνηκε να υπάρχει δόλος»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, και μίλησε για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, την ψυχολογική κούραση του ρόστερ των «κιτρίνων», σχολίασε την κόκκινη που δόθηκε στον Νταρίντα ενώ μίλησε και για ευθύνη στο σταφ του Μάντζιου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Όπως στρώνεις έτσι θα κοιμηθείς, από το καλοκαίρι δεν ήταν όλα ρόδινα για την προετοιμασία. Πήγαν τα πράγματα αρκετά στραβά, η έλευση του Μάντζιου έδωσε μια οντότητα και έχει μεγάλο μερίδιο που η ομάδα έγινε αρκετά ανταγωνιστική. Είχε καλή εικόνα στα πλέι οφ παρότι ήμασταν πολλά χρόνια από την πρώτη τετράδα» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν ψυχολογική η κούραση, το ρόστερ πιέστηκε αρκετά πως πρέπει να πάρουμε αυτό το τρόπαιο μετά από τόσα χρόνια. Είδα ένα φόβο στο παιχνίδι μας, δεν είδαμε κίνηση επιθετική. Δεν θα βρίσκαμε χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, σίγουρα αλλοίωσε κατά κάποιον τρόπο το παιχνίδι. Η κόκκινη του Νταρίντα δεν είναι ποτέ, φέρνει στα ίσια το παιχνίδι. Έρχεται η κακή αντίδραση του Ζουλ που είναι κόκκινη, με αποτέλεσμα να μείνουμε με 9 παίκτες. Έρχεται και η φάση που δεν τη λέει κανένας, και είναι το πέναλτι, έπρεπε να το δει το VAR. Εκεί φαίνεται πως υπάρχει δόλος, δεν γίνεται να μην πηγαίνεις στο VAR σε εκείνη τη φάση που κρίνει το αποτέλεσμα. 

Πως θα πάρει τίτλο ο Αρης όταν δεν σκοράρει στους τελικούς που πηγαίνει. Ήμασταν παθητικοί, δεν πήγαμε σωστά στο παιχνίδι, είχαμε τον πάγκο και θα μπορούσαμε να αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Δεν βάλαμε το γκολ και μετά από ήρθε το γκολ στο τέλος. Εγώ θα δώσω περισσότερη ευθύνη στο σταφ του Μάντζιου, οι μεγάλοι προπονητές μιλάνε συνεχώς με τους βοηθούς του, θα έπρεπε να τον έχουν βοηθήσει περισσότερο. Είναι πικρό αποτέλεσμα κυρίως για τον κόσμο. Σπάσαμε ένα αρνητικό ρεκόρ, δεν υπήρχε ούτε ένας Ελληνας στην 11άδα και δεν μπήκε κανένας ως αλλαγή. Δεν γίναμε από τους 30 παίκτες να έχουμε μόνο δύο Ελληνες, χάνεται η προσωπικότητα της ομάδας».

Για τον Μάντζιο: «Για μένα σίγουρα πρέπει να καθίσουν κάτω και να δουν αν πρέπει να αφήσει τα κλειδιά στον Μάντζιο τα επόμενα χρόνια. Όχι να γίνει προετοιμασία και μετά από 2-3 μήνες να φύγει. Θα ήθελα αυτό το καράβι που λέγεται ο Αρης, να πορευτεί μόνο του και δεν θέλουμε βοήθεια από κανένα. Τη μία λένε πως είμαστε με τον έναν και την άλλη με τον άλλο. Έχουμε δυναμική και να μην εξαρτόμαστε από κανέναν. Να βελτιώσουμε την ακαδημία, να βγάλουμε παίκτες και έχει κάνει λάθος με αυτό το κομμάτι. Το ρόστερ μας των 15-16 παικτών είναι ισάξιο με της ΑΕΚ».

Για την ανανέωση του Κούεστα: «Κουέστα, Νταρίντα, Μορόν, Οντουμπάτζο πρέπει να είναι ο κορμός γιατί ξέρουμε πως θα έρθουν άλλες ομάδες να χτυπήσουν την πόρτα για να τους πάρει. Αν θέλει ο Καρυπίδης να είναι διεκδικητικός ο Άρης την επόμενη χρονιά, θα πρέπει να κρατήσει τους προαναφερθέντες παίκτες και να αποχωρήσουν άλλοι παίκτες που δεν προσφέρουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.