Χειλουδάκη: «Τα πράγματα έχουν ξεφύγει, η πολύχρωμη κοινότητα έχει γίνει ετεροφοβική»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Η Τζένη Χειλουδάκη μίλησε στη εκπομπή "Weekenders" του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook, η οποία έγινε αφορμή για να δεχτεί "πυρά" από πολλά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, όπως δήλωσε η ίδια.

«Πριν λίγες ημέρες έκανα ένα post, όντας αγανακτισμένη, πληγωμένη, θυμωμένη, στενοχωρημένη. Δέχτηκα αμέσως από άτομα της πολύχρωμης κοινότητας τέτοιο bullying... Με έλεγαν χοντρή, γριά, άσχημη, ξοφλημένη, ότι τώρα τα λέω αυτά που γέρασα», είπε αρχικά η Χειλουδάκη.

Και πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο θέμα συζητήσεως αυτή τη στιγμή είναι η πρόκληση για την πρόκληση με την οποία διαφωνώ. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη που θα πω σε κάποιον πώς να αισθάνεται, πώς να εκφράζεται, αλλά έχουν ξεφύγει λίγο τα πράγματα. Η ίδια η κοινότητα η πολύχρωμη που θεωρεί τους πάντες ομοφοβικούς έχει γίνει ετεροφοβική.

Αν αγαπάς την πατρίδα σου και την πονάς, για την πολύχρωμη κοινότητα είσαι αυτόματα ακροδεξιός και εθνικιστής. Η πίστη, δεν μιλώ για την εκκλησία, μιλώ για την πίστη που σε βοηθά να συνεχίσεις σ’ αυτή τη ζωή και να έχεις και μια ελπίδα για τη μετά θάνατον ζωή. Εγώ πιστεύω, αλλά δεν θα το συζητήσω γιατί θα με χλευάσουν».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.