Χατζόπουλος: «Το θέλαμε, το αξίζαμε, το πήραμε»

Metrosport Team07 Μαρτίου 2023

Εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ο Απόλλων Κ. Σχολαρίου μετά τη νίκη του επί του Αετού Βασιλικών. Μετά τον αγώνα ο τερματοφύλακας της ομάδας Λευτέρης Χατζόπουλος τόνισε: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, από το οποίο κρίθηκε η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Το θέλαμε το δείξαμε, το πήραμε».

Ο Σωτήρης Λέλεκας είπε: «Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είχαμε απουσίες. Είμαι ευχαρι- στημένος από το αποτέλεσμα. Δίκαιη είναι η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Με τη νίκη αυτή τερματίζουμε στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο».

Ο Αντώνης Αρκούδης από την πλευρά του επισήμανε: «Μπήκα- με δυνατά και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε. Δίκαιο είναι το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε την άνοδο».

Ο Ιωάννης Καραισκάκης από την πλευρά του είπε: «Ηταν ένα ντέρμπι μεταξύ του πρώτου και του δεύτε- ρου. Δίκαιο ήταν το αποτέλεσμα. Επαιξαν οι καλύτερες ομάδες του ομίλου. Είχαμε ευκαιρίες, το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε. Εχουμε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ όπου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την άνοδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.