Χατζόπουλος: «Θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ του Μπουφόν, δεν μου άρεσε που έφυγε ο Πασχαλάκης από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Χατζόπουλος, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου (ομάδα Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ) που σπάει τα κοντέρ στην ΕΠΣΜ, καθώς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε δέκα αγώνες (!!!).

«Μπήκα στον πειρασμό να δω τα ρεκόρ και είδα ότι ο Μπουφόν έχει μεγαλύτερο αριθμό αγώνων που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Θέλω να τον ξεπεράσω», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει για τον Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου: «Έχουμε πολύ καλή η ομάδα. Η άμυνα κάνει την επίθεση. Απλώς αυτός που φαίνεται είναι ο τερματοφύλακας. Στην ομάδα δεν είμαι ο μεγαλύτερος. Έχουμε δύο μεγαλύτερους από μένα και είναι αμυντικοί, ενώ οι υπόλοιποι είναι νεαροί παίκτες που δεν χάνουν προπόνηση. 

Βάζω κάτω πολλούς 20χρονους τερματοφύλακες. Όλα ξεκινούν από την ψυχή. Με πιάνει το παράπονο που δεν έπαιξα επαγγελματικά. Έχουμε οικογενειακή επιχείρηση και λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να ασχοληθώ παραπάνω. Από 8 χρονών παίζω ποδόσφαιρο. Το πρώτο μου δελτίο βγήκε το 1993. Στην μικτή της ΕΠΣΜ ήμουν με τους Σαλπιγγίδη και Νάστο. Από τότε ο Δημήτρης φαινόταν ότι θα κάνει καριέρα. Η υψηλότερη ομάδα που πήγα ήταν οι Λύκοι, ενώ με ήθελαν στη συνέχεια Αγροτικός Αστέρας και Νάουσα. 

Το ρεκόρ μου ήταν πριν δέκα χρόνια στον Ελευθεριακό όπου δεν δέχτηκα γκολ σε επτά παιχνίδια και τώρα είναι με τον Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και βλέποντας τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου γιατί όχι να μην ανέβουμε. Η διοίκηση είναι παλιοί ποδοσφαιριστές, ο προπονητής είναι γνώστης του χώρου και μπορούμε να ανέβουμε στην Α1. Για τον προπονητή πήγα στην ομάδα».

Για το ποιους τερματοφύλακες ξεχωρίζει: «Ο Κέπα δεν μου αρέσει καθόλου. Κοντός είναι και κάνει παιδαριώδη λάθη. Ο Τερ Στέγκεν μου αρέσει κι αν ήταν πιο ψηλός θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Ως ΠΑΟΚτσής μου αρέσει ο Πασχαλάκης και δεν ήθελα να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Έκανε λάθη, αλλά στην μέρα του ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.