Χατζόπουλος: «Ο Καντσελιέρι ήθελε να ζήσει την εμπειρία του ΠΑΟΚ» - Τι είπε για τα χρέη

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Χατζόπουλος, με τον διοικητικό ηγέτη του μπασκετικού ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Πόρτο, το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την παρουσία κόσμου στο PAOK Sports Arena , την οικονομική εξυγίανση, ενώ ειδική αναφορά έκανε στους Μάσιμο Καντσελιέρι και Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Αρχικά ανέφερε για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, μετά από το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό που δυστυχώς ήμασταν τιμωρημένοι από μία ανοησία ενός φιλάθλου. Η συσπείρωση είναι σαν έναν πόλεμο, όσο περισσότεροι πάμε, τόσο πιο γρήγορα θα τον κερδίσουμε. Εγώ θα συνεχίσω αυτό που κάνω , μέχρι ο ΠΑΟΚ να μην χρωστάει και θα το πετύχουμε και μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής μεγαλύτερος από εμένα για να πάρει την ομάδα και να την ανεβάσει επίπεδο».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Τα χοντρά της εφορίας θα έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος του 2025, μετά θα μένει μία δόση 6.000 περίπου ανά μήνα που δεν είναι απαγορευτική. Μέχρι τώρα έχουμε αφήσει πίσω μας μία καλή 100αρα που είχαμε, κάποιες άλλες ρυθμίσεις και το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι να πληρωθεί η ευφορία, αλλά δεν βρέχει πουθενά πενηντάρικα, για αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο για να μας δίνει οξυγόνο».

Για τη στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό: «Τα παιδιά του εξωτερικού στηρίζουν ανέκαθεν, ωστόσο με τους νέους νόμους γίνεται πιο δύσκολη η πρόσβαση του κόσμου στο γήπεδο, ας πούμε παλαιότερα αγόραζαν εισιτήρια τα παιδιά του εξωτερικού για να μας στηρίξουν απλά και ας μην μπορούσαν να έρθουν».

Για τον κόουτς Μάσιμο Καντσελιέρι: «Είναι άνθρωπος με πολύ πάθος, όταν ήρθε ήξερε τι σημαίνει ΠΑΟΚ και μου είπε ότι θέλω να το ζήσω αυτό. Όταν πήγαμε στο Βέλγιο και είδε τον κόσμο αναρωτήθηκε τι έγινε».

Όσο για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Λατρεύω τον Βαγγελάρα, είναι αδαμάντινος χαρακτήρας με γνώσεις πάνω στο μπάσκετ και μας παρέχει μεγάλη βοήθεια και στήριξη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.