«Ταύρος σε υαλοπωλείο ο Στέφανος Τζίμας, αν ήμουν Καρυπίδης θα κρατούσα τον Κουέστα μέχρι να κρεμάσει τα γάντια του»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2024

Για την ευκαιρία που θα δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον Στέφανο Τζίμα μετά και την συμμετοχή του Αλί Σαμάτα στο Κόπα Άφρικα, για τον Μιχάλη Παναγίδη, τον Χουλιάν Κουέστα, αλλά και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο γυμναστής του Αριστοτελείου Κολλεγίου, Γιώργος Χατζόγλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κουέστα:

''Αν ήμουν ο Καρυπίδης θα κρατούσα τον Ισπανό τερματοφύλακα στην ομάδα μέχρι να κρεμάσει τα γάντια του. Έχει δώσει τα πάντα στον Άρη. Διακρίνεται για το ήθος του. Γιατί να μην το κάνω σημαία για τα υπόλοιπα χρόνια; Είναι η ήρεμη δύναμη του Άρη. Είναι από τους λίγους ξένους παίκτες που έχουν μείνει τόσα χρόνια στο Βικελίδης''.

Για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Τζίμας στον αγώνα με τον ΠΑΣ στην Τούμπα:

''Ο Στέφανος είναι ένα αξιόλογο παιδί. Όλοι οι συνάδελφοι στο σχολείο έχουν να μιλάνε για το ήθος του. Είναι ταύρος σε υαλοπωλείο. Δυστυχώς τα λεπτά συμμετοχής του στον ΠΑΟΚ είναι ελάχιστα και παρόλα αυτά το παιδί δίνει τα πάντα όσο χρόνο κι αν παίρνει. Ανυπομονεί να αγωνιστεί. Έχω μία ένσταση εδώ γιατί τώρα που λείπει ο Σαμάτα θα πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Έπρεπε νωρίτερα να είχε πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Έχει ποδοσφαιρικό μυαλό, ταχύτητα, ποιότητα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει αργήσει να αποτελεί βασική μονάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι θα μιλούν όλοι γι΄ αυτόν στο μέλλον. Ο Στέφανος είναι μοντέρνος επιθετικός που μπορεί να παίζει σε όλες τις θέσεις. Και πλάγια να παίξει μπορεί να ανταποκριθεί. Μπορεί να πάρει την μπάλα από το κέντρο να τους περάσει όλους και να σκοράρει. Όλοι έπαιξαν στη σχολική ομάδα, εκτός του Κουλιεράκη. Τον Τζίμα δεν μπορούμε να τον έχουμε πλέον γιατί είναι επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ.

Από τότε που μπήκε ο Κωνσταντέλιας άρχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ. Δεν το λένε όμως. Ο Γιάννης άλλαξε το στυλ ποδοσφαίρου του Δικεφάλου. Είναι μεγάλη υπόθεση ένας παίκτης ηλικίας 21 ετών να αλλάξει μία ολόκληρη ομάδα. Η αιτία είναι αυτά τα παιδιά να μην χάνω παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ο καλύτερος μαθητής απ΄ όλους ήταν ο Τζόλης και μετά ο Τζίμας. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όλα τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες και όλοι μιλούν με τα καλύτερα γι΄ αυτούς.

Από τον Άρη είχα τον Παναγίδη και χαίρομαι για την εξέλιξή του. Είναι ανιψιός μου και πίστευα ότι θα πάρει την ευκαιρία του στον Άρη. Ο Μάντζιος τον πίστεψε και τον πιστεύει και σκεφτείτε τον χρησιμοποίησε σε ένα κομβικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αν ο Μορόν είχε σπάσει την μπάλα, θα μπορούσε να είχε σκοράρει μέσα στην OPAP ARENA, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αν πιστεύεις κάποιον, πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία. Αν δεν το βάζεις, δεν τον πιστεύεις, αυτή είναι η πραγματικότητα''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.