Χατζηστραβός: «Δύο χρόνια ήμουν τραυματίας και χαίρομαι που δείχνω ότι μπορώ να σταθώ στην μεγάλη κατηγορία, ακέραιος ο Γκαρσία»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2023

Το πρώτο του γκολ στην μεγάλη κατηγορία ήταν από τα highlights της 10ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο λόγος για τον Ζήση Χατζηστραβό, ο οποίος πέτυχε ένα αριστουργηματικό τέρμα απέναντι στον ΟΦΗ (2-1) και άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή του Πανσερραϊκού. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των ''λιονταριών'' φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τους Κρητικούς, τον πανηγυρισμό του, τον Πάμπλο Γκαρσία με τον οποίο συνεργάστηκε κα πέρυσι στον ΠΑΟΚ Β΄, αλλά και το πως αισθάνεται ο ίδιος που θα έρθει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ σε δύο αγωνιστικές στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών. 

Για το υπέροχο γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ: ''Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης''. 

Για το θέμα του γηπέδου των Σερρών και της στατικής ανεπάρκειας που προέκυψε και έθετε σε κίνδυνο τον κόσμο και κατά πόσο αυτό σας επηρέασε: ''Σίγουρα, το γήπεδό μας δεν είναι με τις συνθήκες που θα θέλαμε όπως στα πρώτα δύο ματς που δώσαμε. Βέβαια από το να πηγαίνουμε σε άλλες πόλεις έστω και έτσι να μπορούμε να αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας...αυτό μας έχει δώσει μέχρι στιγμής εννιά βαθμούς τη φετινή σεζόν''.

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ: ''Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Εμείς δεν κοιτάμε τους αντιπάλους, αλλά το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και πως θα παίρνουμε τις νίκες που θα μας βοηθήσουν για να πετύχουμε τους στόχους μας''.

Για το τι σήμαινε ο πανηγυρισμός σου: ''Η πρώτη σκέψη μου στο γκολ ήταν να τρέξω και να πάρω αμέσως την μπάλα και να την πάω στη σέντρα γιατί μόλις είχαμε ισοφαρίσει. Στη συνέχεια έβαλα την μπάλα μέσα από την μπλούζα μου για να το αφιερώσω στην αδερφή μου που είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι. Φέτος, ήταν το πρώτο μου γκολ με τον Πανσερραϊκό και παράλληλα το πρώτο στην μεγάλη κατηγορία. Δύο χρόνια ήμουν τραυματίας και χαίρομαι που δείχνω ότι μπορώ να σταθώ στην μεγάλη κατηγορία και να βοηθάω και εγώ από την πλευρά μου η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της''. 

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: ''Παίζει ρόλο η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο γιατί τον είχα και στον ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ο κόουτς είναι ακέραιος και σταθερός στον χαρακτήρα του. Αν τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα μπορεί να άλλαζε το μοντέλο που παίζουμε αλλά αφού βλέπουμε ότι μας βγαίνει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού κι αρέσει στον προπονητή, τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος''. 

Για το αν οι πρώην του συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ σου έστειλαν μηνύματα για το γκολ που πέτυχες: ''Πήρα αρκετά μηνύματα από πρώην συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ και χάρηκα πολύ γι΄ αυτό. Είναι ωραίο συναίσθημα να αγωνιζόμαστε στην μεγάλη κατηγορία είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι. Από μικροί είχαμε όνειρα και είναι πολύ ωραίο να κατορθώνεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέση από μικρός''. 

Για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ σε δύο αγωνιστικές: ''Έχω ξαναπαίξει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ όταν ήμουν στη Λαμία. Είμαστε επαγγελματίες, είμαι στον Πανσερραϊκό και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα της πόλης μου για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ''. 

Για τις επιδόσεις του Κωνσταντέλια και τι συμβουλή θα του έδινε: ''Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές. Τον Κωνσταντέλια τον ξέρω από μικρό γιατί έπαιζε με τον αδερφό μου. Είναι φοβερός με την μπάλα στα πόδια και ήταν επόμενο να εξελιχθεί οπότε δεν μου κάνει εντύπωση γι΄ αυτά που κάνει και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ. Αν παίζαμα μαζί, ο Ντέλιας μπορεί καλύτερα στα πλάγια, ενώ εγώ καλύτερα ως 10''. 

Για τους στόχους σου:  ''Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Θέλω να συνεχίσω να σκοράρω και να μοιράζω ασίστ για να βοηθάω την ομάδα μου. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Εγώ δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα μου απ΄ όπου μπορώ''. 

Για το λουκ σου και από που το εμπνεύστηκες: ''Δεν εμπνεύστηκα το μαλλί από τον Πρίγιοβιτς αλλά είναι φυσικά πολύ καλός παίκτης''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.