Χατζηνικολάου: «Ο Μάνου Γκαρθία είναι άκρως απαραίτητος - Πίσω από τον Μορόν, ο προπονητής δεν έχει τίποτα»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε προπονητής του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, μιλώντας για την σταδιακή επιστροφή του Μάνου Γκαρθία στην αγωνιστική δράση, ένα απαραίτητο «όπλο» στα χέρια του Άκη Μάντζιου. Παράλληλα, έκανε και τη δική του πρόβλεψη για την επερχόμενη αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Ο Μάνου Γκαρθία είναι άκρως απαραίτητος, αρκεί να είναι καλά το παλικάρι. Πίσω από τον Μορόν, ο προπονητής δεν έχει τίποτα. Γι' αυτό έκανε και αλχημείες σε αυτή τη θέση ο Άκης Μάντζιος. Αν δεν ήταν έτοιμος ο Μάνου, ο Άρης θα ήθελε σίγουρα μεταγραφική ενίσχυση σε αυτή την θέση.

Σίγουρα δεν θα βρεθεί στον καλύτερο του εαυτό, θα είναι ένας χρόνος προσαρμογής. Δεν αμφιβάλει κανείς για την αξία του παίκτη και μπορεί να πωληθεί μελλοντικά, αρκεί να βρει το καλό του εαυτό. Σίγουρα όμως δεν θα είναι στο εξάμηνο που έρχεται στον καλύτερο εαυτό του».

Παράλληλα, για την επερχόμενη αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ: «Έχει πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Σίγουρα θα έρθει τελείως διαφορετικός ο ΟΦΗ, είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα. Και νομίζω πως η αλλαγή προπονητή θα τους ξυπνήσει όλους. Θα είναι ένα αγώνας ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.