Χατζηνικολάου: «Δικαιωμένη στον ΠΑΟΚ η Βάσια, ό,τι καλύτερο διαθέτει το γυναικείο ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Δεκεμβρίου 2023

H 19χρονη παίκτρια του ΠΑΟΚ, Βάσια Γιαννακά, αναδείχθηκε η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια της περασμένης σεζόν και πήρε το βραβείο της στην 42η γιορτή του ΠΣΑΠΠ. Η νεαρή αθλήτρια του Δικεφάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, όπου και ξεκίνησε η σχέση της με το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα του Μεσολογγίου και ακολούθως πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, όπου έχει κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα, ενώ είναι μέλος και της εθνικής ομάδας. 

Παράλληλα, με το ποδόσφαιρο σπουδάζει και στις Σέρρες. Ο άνθρωπος που...κρύβεται πίσω από την επιτυχία της είναι ο ατζέντης της, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε στο metrosport.gr και τόνισε ότι: ''Η Βάσια είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή το γυναικείο ποδόσφαιρο''! 

''Είναι μεγάλη επιτυχία για τη Βάσια η ανάδειξή της σε κορυφαία παίκτρια στην Ελλάδα. Το περίμενα γιατί βλέπω τι δουλειά ρίχνει και τι θυσίες κάνει. Δεν είναι επιβράβευση για εμένα γιατί εγώ δεν είμαι ο πρωταγωνιστής, αλλά η ίδια. Εγώ προσπαθώ να την καθοδηγώ και να την συμβουλεύω. Η συνεργασία μας έχει ξεκινήσει από πέρυσι'', ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει για τα χαρακτηριστικά της: ''Η Βάσια διακρίνεται για την μαχητικότητά της, την τεχνική της κατάρτιση, το πείσμα της και το πάθος που για μένα είναι το πιο βασικό''.  


Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το αν νιώθει δικαιωμένη που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα: ''Νιώθει δικαιωμένη που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου και γενικά όλο το σωματείο της έχουν φερθεί άψογα. Είναι η τρίτη θητεία της στον ΠΑΟΚ έχοντας κατακτήσει ήδη 2 Πρωταθλήματα''. 


Για το κεφάλαιο Εθνική: ''Από πέρυσι την κάλεσαν στην Εθνική γυναικών και θεωρώ ότι σε λίγα χρόνια θα είναι και η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Νιώθει τεράστια τιμή να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος. Είναι ότι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή το γυναικείο ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλα προσόντα και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει ψηλά γιατί βλέπω την αγάπη και το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα με το ποδόσφαιρο σπουδάζει στις Σέρρες. Από τα 16 της μένει μόνη στη Θεσσαλονίκη γιατί οι γονείς της είναι στο Αγρίνιο και προσπαθεί να χωρέσει δύο πράγματα σε μία μασχάλη και μιλάμε για ένα παιδί 19 ετών. Αυτό για μένα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της Βάσιας''. 



Για τον Φώτη Ιωαννίδη που αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας παίκτης: ''Τυχαίνει να συνεργάζομαι με το γραφείο του κ. Τζόρτζεβιτς και είμαι πολύ χαρούμενος που...κάναμε το νταμπλ. Ο Φώτης είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Τον γνωρίζω από πολύ μικρή ηλικία και δεν είναι τυχαίο εδώ που έχει φτάσει. Όλο το μέλλον είναι μπροστά του. Βασικός του στόχος είναι να βρεθεί η Εθνική μας ομάδα στα τελικά του Euro 2024 και πιστεύω αν τα καταφέρουμε οι μετοχές του θα εκτοξευτούν''. 



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.