Χατζηνικολάου: «Όλα ανοιχτά στο ντέρμπι της Τούμπας»-Τι είπε για Μορόν-Τσάλοφ

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, τους επιθετικούς των δύο ομάδων και την μάχη των πάγκων, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο έμπειρος προπονητής, Γιάννης Χατζηνικολάου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα, απλά είναι ενας αριθμός κι όλα κρίνονται στο γήπεδο. Αν έπαιζαν ρόλο τα μπάτζετ, τότε η Ελλάδα δεν θα έπαιρνε ποτέ το Ευρωπαικό».

Για τους επιθετικούς των δύο ομάδων:

«Ο Μορόν έδειξε από την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα τα διαπιστευτήριά του βγαίνοντας πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα, ενώ από τον Τσάλοφ ακόμα περιμένουμε πράγματα. Ξεκάθαρα η προτίμησή μου γέρνει στον Ισπανό επιθετικό του Άρη».

Για την μάχη των πάγκων ανάμεσα σε Λουτσέσκου και Μάντζιο:

«Πρόκειται για δύο πολύ καλούς προπονητές, αλλά εγώ πάω με τον Άκη επειδή είναι Έλληνας προπονητής και επειδή το λένε και οι αριθμοί».

Για το αν θα βγει κούραση στους παίκτες του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι στην Πόλη:

«Μου άρεσε η εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Δεν ξέρω αν το ταξίδι θα επηρεάσει τους παίκτες του Δικεφάλου κι αν τους βγει κούραση στο ντέρμπι με τον Άρη. Όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι τα πάντα είναι ανοιχτά και δεν μπορείς εύκολα να κάνεις προβλέψεις για το ποιος θα κερδίσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.