Χατζηνικολάου: «Ο Άρης έχει αγωνιστικά θέματα που πρέπει να λυθούν τον Ιανουάριο»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2023

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις αγωνιστικές παθογένειες του Άρη, τονίζοντας την ανάγκη να βρεθούν λύσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Χρειάζονται παίκτες με την ποιότητα του Μανού. Πρέπει να πάει σε μεταγραφή, που θα πάει σίγουρα, αλλά μέχρι τότε ο Άκης θα πρέπει να βρει λύσεις, όπως έκανε με τον Σουλεϊμάνοφ και να περιμένει Μενέντες, Κάρλσον. Είναι δύσκολα πάντως σε αυτή την θέση πίσω από τον Μορόν. Λείπει και ο Ρουπ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι βαρόμετρο ο Βερστράτε με τον Νταρίντα, αλλά και τον Μορόν. Φυσικά και οι στόπερ. Και εκεί πρέπει να κοιτάξει, γιατί θα έχει τραυματισμούς και κάρτες. Όπως και στην επίθεση μετά τον Μορόν δεν υπάρχει άλλος φορ. Πρέπει ο Άρης να ψαχτεί από τώρα.

Ο Άρης κερδίζοντας το προχθεσινό παιχνίδι ήρθε κοντά με τις πρώτες ομάδες και την Κυριακή μπορεί να έρθει ακόμη πιο κοντά, αλλά δεν πρέπει να ξεγελαστεί γιατί αυτά τα τέσσερα ματς στον 2ο γύρο θα τα έχει εκτός έδρας. Οι τέσσερις είναι λίγο πιο πάνω ποιοτικά, αλλά βαθμολογικά είναι κοντά. Η τελευταία νίκη έδωσε ψυχολογία».

Για την διαφορά στην τακτική: «Επανήλθε και ο Μπράμπετς και είναι πιο συμπαγής, έχει βρει τα πατήματά του. Τραυματίστηκε, βέβαια, ο Οντουμπάτζο. Είχε το προηγούμενο διάστημα και την ψυχολογική πίεση ότι έμεινε εκτός Ευρώπης. Αλλά υπάρχουν αγωνιστικά θέματα που θα πρέπει να λυθούν τον Ιανουάριο και μέχρι τότε να μείνει ψηλά». 

Κατέληξε λέγοντας: «Αυτή την στιγμή ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την θέση. Ο ΟΦΗ δείχνει ότι έχει κάποια θεματάκια, παρότι κέρδισε τις μεγάλες ομάδες πλην του Ολυμπιακού. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός. Και με την Κηφισιά δεν είχε καλή παρουσία. Ο Άρης σε αυτό το σημείο βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι. Αν πάρει τα επόμενα παιχνίδια θα έχει μεγάλο αβαντάζ για την θέση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.