Χατζηδάκης: «Δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Ο σέντερ του Άρη, Μανώλης Χατζηδάκης, μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ, και τόνισε πως η ομάδα ακόμη δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά με δουλειά θα φτάσουν σε αυτό όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Είχαμε κάποια καλά σημεία σε άμυνα και επίθεση στον αγώνα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν παίξαμε το μπάσκετ που παίζουμε από τις 7 Αυγούστου που ξεκινήσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που θέλει ο κόουτς. 

Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξεκινάει το πρωτάθλημα με αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, θετικά αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Στην ερώτηση αν ήταν μια ευκαιρία να δοκιμαστούν κόντρα σε ένα ισχυρό σύνολο, απάντησε: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός σου δίνει μεγάλο κίνητρο. Αυτό δε σημαίνει κάτι για εμάς. Είτε κόντρα στον Παναθηναϊκό, είτε σε ομάδα του Eurocup, παίζουμε με το ίδιο πάθος. Σίγουρα το να ανταγωνιστούμε νωρίς κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν ένα καλό τεστ. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα φτάσουμε σε αυτό, θα φέρουμε τα θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.