Χατζάρας: «Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα πωλούνται, απώλεια αν φύγει ο Μπράμπετς»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2023

Αναφορικά με το ενδιαφέρον και την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γιακούμπ Μπράμπετς και το πως θα επηρέαζε την αγωνιστική εικόνα του Άρη, εφόσον γινόταν πράξη, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Χατζάρας, με τον έμπειρο τεχνικό να υπογραμμίζει την ανάγκη να μείνει στη Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιριστής, σημειώνοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στις οποίες ο Τσέχος είναι απαραίτητος.

Αρχικά για το αν θα αποτελεί απώλεια, υπογράμμισε: «Φυσικά και θα είναι απώλεια, είναι ο καλύτερος αμυντικός του και θα αποτελεί πρόβλημα, εκτός από το αν έχει κάνει προεργασία για να καλύψει το κενό του. Αν το είχαν καλλιεργήσει εδώ και καιρό, μπορεί να καλυφθεί το κενό του, αλλά το να τον δώσεις χωρίς προεργασία είναι λάθος, δεν το συζητάω καν».. 

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα πωλούνται, αλλά για να πουλάει δείχνει ότι χρειάζεται ρευστότητα. Τη δεδομένη στιγμή και με το ότι έχει μπροστά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν θα είναι καλό για την ομάδα το να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.