Χατζάρας: «Ο ΠΑΟΚ είχε το ημίχρονο του, ο Άρης έκλεψε τη νίκη με Μανού»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας, με τον έμπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» καθώς και τις ευκαιρίες του Γιάννη Κωνσταντέλια που θα μπορούσαν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Αρχικά ανέφερε: «Τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι μπορεί, όπως και την ΑΕΚ, πιστεύω ότι το... ''κατσικάκι που κουτσαίνει'' είναι ο Παναθηναϊκός που φαίνεται ότι χάνει πόντους ακόμα και από τους μικρομεσαίους, οπότε φαντάζομαι ότι μπορεί το ίδιο να συμβεί και στα ντέρμπι».

Προσθέτοντας για το παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, ήταν μία ομάδα που δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν έκανε το γκολ. Ο Κωνσταντέλιας δημιουργεί, αλλά όπως και στη Γαλατά μπορούσε να είχε σκοράρει 3 γκολ , αλλά δεν τα έκανε. Ο ΠΑΟΚ είχε το ημίχρονο του και ο Άρης έκλεψε το αποτέλεσμα με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μανού».

Για τους Βέλεθ - Μιχαηλίδη: «Απαγορεύεται να τρώνε τα στόπερ σου γκολ στο 20λεπτο, μετά βγαίνεις εκτός και είσαι αιχμάλωτος για το επόμενο παιχνίδι και δεν μπορείς να παίξεις όσο δυνατά θα ήθελες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.