Χατζάρας: «Ο Άρης πρέπει να καθαρίσει τα αποδυτήριά του και να χτίσει στο υγιές του κομμάτι»

Metrosport Team07 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Γιώργος Χατζάρας και μίλησε για την απόφαση διξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στην Κύπρο αλλά και για την κατάσταση στον Άρη.

Αρχικά, ο Γιώργος Χατζάρας για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στην Κύπρο δήλωσε: «Κατάντια. Το κύπελλο το οργανώνει ΕΠΟ, είναι δική της διοργάνωση και όταν δεν το διοργανώνεις στη χωρά σου είναι λυπηρό. Αν υπήρχαν χορηγοί που μάζευαν πολλά χρήματα κάν’το εξω αλλά εμάς δεν μας δίνουν ούτε ένα ευρώ. Όπως είναι λυπηρό να παίζουν ξένοι διαιτητές, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία και με το δίκιο μας γιατί έχουν γίνει πράγματα».

Για τα πλέι οφ και τη μάχη του τίτλου: «Παιχνίδι με παιχνίδι αλλάζουν οι συσχετισμοί. Αυτή τη στιγμή τρεις ομάδες πάνε για τον τίτλο και τη 2η θέση και ανάλογα τα αποτελέσματα θα αυξηθούν η να μειωθούν. Έχει ακόμα 7 ματς, άλλοι είναι πιο κοντά άλλοι πιο μακριά».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια ιδιόμορφη κατάσταση. Εύκολα δύσκολα θα κοιτάξει να πάρει την 5η θέση που βγάζει στην Ευρώπη γιατί του χρόνου θα βγαίνουν 4 ομάδες και είναι πολύ δύσκολο να φάει μια από τις 4 πρώτες ομάδες. Όλες θα ξεκινήσουν από άλλη οικονομική βάση και ο Άρης είναι στη χειρότερη θέση από τις άλλες ομάδες. Ο Άρης πρέπει να δει ποιο είναι το υγιές του κομμάτι και να χτίσει πάνω σε αυτό, να πάρει έναν προπονητή να καθαρίσει τα αποδυτήρια και να τα βάψει. Αν δεν καθαρίσεις τα αποδυτήρια έτσι θα γίνεται. 

Δεν έχει γίνει ομάδα ο Άρης, άρα κάτι γίνεται. Ο κ. Λουτσέσκου έχει κανέναν Γεωργιάδη, Αναστασιάδη, Γκαρσία δίπλα του; Δεν μπορεί να είναι προπονητής και να έχει άλλον προπονητή δίπλα του. Να πάρει ότι υγιές κόμματι έχει και να χτίσει πάνω σε αυτό. Και αν μπορεί να βάζει και κάποιο ελληνόπουλο θα είναι ευχής έργον. Ας πούμε ότι ο Αρης βγήκε 5ος, του χρόνου τέσσερις ομάδες με το Κύπελλο. Θα έχει δυσκολίες οπότε πρέπει γίνουν πράγματα. Αν θέλει να κρατήσει τον Τερζή ας τον κρατήσει. Αν δεν τον θέλει όμως, ας τον αφήσει να κάνει καριέρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.