Χατζάρας: «Είμαι αισιόδοξος για τον φετινό Άρη, μόνο εμπόδιο ο χρόνος»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει για την παρουσία του Άρη στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και τις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι άνθρωποι των ''κιτρινόμαυρων'' τονίζοντας πως η ραχοκοκαλιά είναι το πλέον σημαντικό στοιχεία σε μία ομάδα που επιθυμεί τη διάκριση.

Αρχικά ανέφερε: «Για να κάνεις μία ομάδα, ο κεντρικός άξονας σου πρέπει να είναι πολύ καλός, η ραχοκοκαλιά, αν είναι καλά αυτά τα στοιχεία μπορείς να φτιάξεις μία καλή ομάδα, όπως με έχουν εντυπωσιάσει τα αμυντικά χαφ του Άρη που είναι σύγχρονα και συμμετέχουν σε παιχνίδι άμυνας και παιχνίδι επίθεσης. Για αυτό είμαι αισιόδοξος σήμερα για τον φετινό Άρη με το μοναδικό του εμπόδιο να είναι ο χρόνος, όπως το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού».

Προσθέτοντας : «Όταν έχεις τέτοια ποιότητα στο ρόστερ σου, το μόνο που μένει να κερδίζεις είναι και τους διαιτητές , όποιος βλέπει καταλαβαίνει. Ο Άρης μπορεί να κτίσει πάνω στη μεσαία γραμμή που έχει και να φτιάξει μία εξαιρετική ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.