Χασαπόπουλος: Η... μουρμούρα στη Βούλγαρη λόγω Netflix - «Δεν λες τίποτα, ρε φίλε;»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Πρωινή μουρμούρα επεφύλασσε στην Ανθή Βούλγαρη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος λόγω του ντοκιμαντέρ που είχε κάνει για την τραγωδία στα Τέμπη.

Κι αυτό γιατί το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τη σιδηροδρομική τραγωδία επρόκειτο να μπει στην πλατφόρμα του Netflix, όπου θα κάνουν πρεμιέρα για το κοινό στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο διάλογος των δυο συνεργατών:

Χασαπόπουλος: «Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Εχθές στην εφημερίδα μας ήρθε ένα δελτίο Τύπου από το MEGA. Τα ντοκιμαντέρ που έκανες για τα Τέμπη μπήκαν στο Netflix; Μπράβο, ρε συ Ανθή».

Βούλγαρη: «Ναι, μπήκαν στο Netflix και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Πραγματικά, είμαι χαρούμενη γιατί θα έχει τη δυνατότητα περισσότερος κόσμος να το δει και στην Ελλάδα και στην Κύπρο στις 10 Σεπτεμβρίου».

Χασαπόπουλος: «Δεν λες τίποτα, ρε φίλε; Τα μαθαίνουμε από τα δελτία Τύπου;».

Βούλγαρη: «Η υπόσχεση που είχαμε δώσει στους γονείς, όταν ξεκινήσαμε, ήταν ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι για να μείνει και να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται. Ευχαριστώ πάρα πολύ και όλη την ομάδα που δουλέψαμε, όλο το MEGA και φυσικά τον κύριο Μαρινάκη που είπε αμέσως ναι όταν του το προτείναμε. Αν δεν κάνω λάθος, είναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που μπαίνει στο Netflix».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.