Χαρτοφύλλης για Επανομή: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν εξ ολοκλήρου στους ποδοσφαιριστές»

Χρήστος Λιάπης23 Σεπτεμβρίου 2024


Νίκη με ανατροπή για την Αναγέννηση Επανομής καθώς αν και έχανε με 1-2, επικράτησε του ΠΑΟΚ Κ16 με 3-2.

Το πλαίσιο ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Μιχάλης Χαρτοφύλης τόνισε: «Να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες τους πρωταθλήματος χωρίς τραυματισμούς. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα ήταν αρκετά απαιτητικό. Ετσι όλη την εβδομάδα τα παιδιά δούλεψαν με μεγάλη προσήλωση. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά και καταφέραμε να σκοράρουμε. Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάρει μέτρα στο γήπεδο. Σε μια δικιά μας αδράνεια δεχθήκαμε την ισοφάριση. 

Και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά. Παρόλα αυτά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Τα παιδιά όμως βρήκαν και τις σωματικές και τις ψυχικές δυνάμεις για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν εξολοκλήρου στους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά που κάνουν»

Η Νέα Διοίκηση της Αναγέννησης Επανομής εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της προς τον υπέροχο κόσμο  που στάθηκε βράχος δίπλα στην ομάδα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«Η απίστευτη ενέργειά σας και το πάθος σας μας ώθησαν σε μια επική ανατροπή που θα μείνει αξέχαστη! Εσείς είστε η ψυχή αυτής της ομάδας, η δύναμη που μας καθοδηγεί και μας εμπνέει. Μαζί, σαν μια γροθιά, θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία! Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και δύναμη, γιατί αυτό το ταξίδι μόλις ξεκίνησε»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.