Χάρης Τσιγγάρας μία βελτιωμένη έκδοση του εαυτού του

Χάρης Εμμανουηλίδης13 Ιουλίου 2023

Λες και έκανε update…Αδιαμφησβήτητα αποτελεί μία εσωτερική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ σε μία θέση που έχει τουλάχιστον αριθμητικό έλλειμα , αλλά και έλλειμα χαρακτηριστικών. Ο Χάρης Τσιγγάρας στη μέχρι τώρα πιο ώριμη φάση της καριέρας του έδειξε πως έχει αυτό που έλειπε από το αγωνιστικό πλάνο των «ασπρόμαυρων» και το κάνει την πιο κατάλληλη στιγμή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τα όσα δήλωσε στο περιθώριο του φιλικού με τη Γκενκ, έδειξε τον τρόπο σκέψης του για τον Έλληνα αμυντικό χαφ, «Με τον Τσιγγάρα είχαμε κουβέντες μετά τα φιλικά με πράγματα που πρέπει να διορθώσει, είναι κάτι που έγινε και τον βοηθάει να έχει την σημερινή εικόνα», θέλοντας να υπογραμμίσει έτσι την ικανοποίηση του για τη αγωνιστική εικόνα του Χαλκιδικιώτη.

Ο 23χρονος μέσος δείχνει με την πρώτη εικόνα του στα φιλικά παιχνίδια και τη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικών χώρων πως δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που το περσινό καλοκαίρι ετοίμασε βαλίτσες για Τουλούζη , πιο ώριμος, πιο έτοιμος, πιο αποφασιστικός είναι μία βελτιωμένη έκδοση του εαυτού του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή και με την τιμωρία λόγω καρτών που έχει ο Αουγκούστο αλλά και των διαμορφωμένων συνθηκών τόσο ο Τσιγγάρας όσο και ο Σβαμπ θα βρίσκονται στην ενδεκάδα για τις αναμετρήσεις απέναντι στη Μπεϊτάρ, όπως δήλωσε και ο προπονητής του Δικεφάλου, «Αυτό που είναι πολύ σημαντικό ήθελα οι ποδοσφαιριστές αυτοί να έχουν ένα καλό παιχνίδι γιατί τους δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση για το ματς με την Μπεϊτάρ, γιατί αυτοί θα είναι το δίδυμο των χαφ σε αυτό το παιχνίδι».

Ο νεαρός αμυντικός μέσος που άνοιξε το δρόμο με το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τη Γκενκ, μπορεί στη Γαλλία να μην βρήκε τον αγωνιστικό χρόνο που ήθελε, τα προβλήματα τραυματισμών να τον κράτησαν πίσω, ωστόσο ο ίδιος επέστρεψε με τις αποσκευές του γεμάτες εμπειρίες και θέλοντας να αρπάξει την ευκαιρία που βρίσκει μπροστά του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.