Χάρης Πάστρας: Νεκρός σε τροχαίο ο αμυντικός του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, Χάρης Πάστρας, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8) σε αυτοκινητικό δυστύχημα, που σημειώθηκε στον οικισμό Μελιδόνι Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, όπου αγωνίστηκε ο 21χρονος, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Πάστρας έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22 και αμέσως μετά πέρασε από Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ είχε μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας 

«Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τον θρήνο της απώλειας ενός νέου ανθρώπου.

Ο 21χρονος Χάρης Πάστρας γνώρισε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες και όλους όσους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όλους όσους τον αγαπούν και θα θυμούνται πάντα τον δικό τους Χάρη.

Ο Χάρης ήταν ένα παιδί που πάντα είχε ζωγραφισμένο ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του. Ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα που μόνο καλά λόγια έχουν να λένε όσοι συναναστράφηκαν μαζί του.

Η οικογένεια του Ποσειδώνα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση Χάρη...».

*Photo Credits: @Α.Σ. Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.