Χάρι Κέιν: Ο Άγγλος που έκανε ρεκόρ στο Champions League

Δημήτρης Μπασμπαρέλας03 Μαΐου 2024

Είναι εξαιρετική η σεζόν για τον Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, αφού ο Άγγλος στράικερ κάνει απίστευτα ρεκόρ. Μπορεί οι Βαυαροί να μη σήκωσαν τη «σαλατιέρα», ωστόσο ο ίδιος «πιάνει» αριθμούς ιδιαίτερα σημαντικούς, που καταγράφονται ήδη στα… κατάστιχα της ποδοσφαιρικής ιστορίας, αλλά και της στατιστικής.

Ο Χάρι Κέιν, χάρη στο πέναλτι-γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πλέον συμμετάσχει άμεσα σε περισσότερα γκολ, σε μία μόνο σεζόν στο Champions League, από οποιονδήποτε άλλον Άγγλο στην ιστορία της διοργάνωσης…

Για την ακρίβεια, σε 11 παιχνίδια έχει συμμετοχή σε 11 τέρματα της Μπάγερν, αφού έχει βάλει οκτώ γκολ και ταυτόχρονα μοίρασε και 3 ασίστ. Έπρεπε να φύγει από την Αγγλία για να σπάσει το ρεκόρ, που καταγράφεται και από τον Opta, αλλά και από το Squawka.



Ρεκόρ και στην Bundesliga


Επίσης, προ ημερών, όπως είχε καταγράψει το metrosport.gr σημείωσε και ένα ακόμη απίστευτο ρεκόρ, στην πρώτη του χρονιά στο γερμανικό Πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου, καθώς έχει ήδη βρει γκολ ή έχει μοιράσει ασίστ απέναντι σε όλες τις ομάδες της Bundesliga, κάτι που δεν είχε πετύχει ποτέ άλλοτε κανένας ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι ο Χάρι Κέιν είναι και ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη με 35 γκολ. Μάλιστα, είναι σε απόσταση ο δεύτερος Κίλιαν Μπαπέ, που έχει 26 τέρματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.