Χαραλαμπίδης: «Όνειρο του Τσιφτσή μία μεγάλη ομάδα, μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει για την περίπτωση του Αντώνη Τσιφτσή , ο οποίος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο μπλοκάκι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος θα μπορούσε να αποτελέσει μία σίγουρη λύση πίσω από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Τσιφτσής ήταν ένα παιδί το οποίο είχα στην Κ20 του Αστέρα, δουλεύει πολύ και είναι η ζωή του το ποδόσφαιρο , έχει τα προσόντα που χρειάζονται και με την ανάλογη εξέλιξη που μπορεί να έχει σίγουρα θα μπορούσε να σταθεί στον ΠΑΟΚ και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του αγωνιζόμενος σε μία μεγάλη ομάδα. Ο ίδιος είναι παιδί το οποίο δεν έχει φτάσει το ταβάνι του και μπορεί να δώσει παραπάνω».

Προσθέτοντας: «Ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα και μπορεί να σταθεί από πίσω του, θα εμπνέει μία σιγουριά στο προπονητικό τιμ όντας ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας ο Τσιφτσής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.