Χαραλαμπίδης για την πρόκριση επί του Ηρακλή: «Στο δεύτερο υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, προπονητής του Αιγάλεω, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρόκριση επί του Ηρακλή στα πέναλτι, στη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Δεν είδα όλα τα πέναλτι. Ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου Super League 1, το έκανε και ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο. Ήταν μία όμορφη ατμόσφαιρα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, στο δεύτερο υπήρχε στο γήπεδο μία ομάδα. Πήραμε δίκαια την πρόκριση, θα ήταν άδικο αν αποκλειόμασταν. Κάναμε προπόνηση στα πέναλτι την προηγούμενη ημέρα, χτυπήσαμε όλοι. Επιλέξαμε τους κατάλληλους και προκριθήκαμε».

Για τον φετινό Ηρακλή σημείωσε: «Είναι καινούργια ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες. Έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αλλά θέλει χρόνο. Δε χτίζονται οι ομάδες από τη μία μέρα στην άλλη. Έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. 

Θα έχει μία σταθερή διοίκηση και πρέπει να βάλουν όλοι κάτι παραπάνω για να βρει χημεία. Πρέπει να ενεργοποιηθεί όλο το κλαμπ, γιατί από παίκτες έχει πολύ καλούς». 

Για τους στόχους του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα: «Έτσι με τους μισούς βαθμούς όπως μπαίνουν οι ομάδες στα πλέι οφ, αν η ομάδα είναι καλά εκείνο το διάστημα χωρίς τραυματισμούς μπορεί να πρωταγωνιστήσει».

Για τη μάχη ΑΕΛ και Ηρακλή στον Βόρειο Όμιλο, τέλος, σημείωσε: «Βλέπω και τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε καλές προσθήκες και είναι ιστορική ομάδα. Βλέπω να μπαίνει ανάμεσά τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.