Χαραλαμπίδης: «Δουλευταράς ο Κουλιεράκης, πρέπει να χαίρεται το κλαμπ»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, με τον πολύπειρο προπονητή που βρίσκεται στον πάγκο του Αιγάλεω να μιλάει αναφορικά με την πορεία της ομάδας στη Superleague 2.

Συγκεκριμένα, είπε:

 «Το Αιγάλεω είχε μία καλή παρουσία στην περσινή χρονιά, κρατήσαμε τον βασικό κορμό από πέρσι και με νέα παιδιά γεμάτα φιλοδοξίες επιστρέφουμε στο γήπεδο για τη νέα χρονιά. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με νεανικό ρόστερ ».

Για τον Κουλιεράκη: «Όσα χρόνια είναι στον ΠΑΟΚ έχει μεγάλη εξέλιξη, βγάζει μία μεγάλη προσωπικότητα, είναι δουλευταράς και δικαιωματικά κάνει αυτό το βήμα παραπάνω σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Βγάζει ένα ηγετικό προφίλ παρά το γεγονός ότι είναι μικρός ηλικιακά. Ακόμα και στη Γερμανία μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και έρχονται από πίσω του και άλλα παιδιά που αν δουλέψουν μπορούν να ακολουθήσουν τον δρόμο του εξωτερικού και της εξέλιξης».

Προσθέτοντας: «Δεν θεωρώ ότι είναι απώλεια για τον ΠΑΟΚ , πρέπει και το κλαμπ να χαίρεται για την εξέλιξη αυτή, έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, έρχονται από πίσω και άλλα νεαρά παιδιά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ νωρίς για τις ομάδες να φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό, ο Αστέρας είδε τον Παναθηναϊκό με ένα εκτεταμένο ροτέσιον, κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο , γιατί οι παίκτες χρειάζονται ρυθμό καθώς με τα παιχνίδια φτάνεις στην επιθυμητή φόρμα».

Για ΠΑΟΚ και Άρη τόνισε: «Ότι δουλειά και να κάνεις , η ψυχολογία παίζει ρόλο, η ομάδα είναι η ίδια με την περσινή χρονιά, μία ομάδα με τον ίδιο προπονητή , πρώτη αγωνιστική είναι οπότε είναι νωρίς για να φτάσει στο πικ του, όπως ισχύει και στον Άρη που αντιμετώπισε τον Ατρόμητο που έχει δυναμώσει φέτος».

Ενώ για τη δεύτερη κατηγορία, πρόσθεσε: «Ήθελα έναν ενιαίο όμιλο για να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, πρέπει να γίνει ένας όμιλος με 18 ομάδες προσφέροντας ανταγωνιστικότητα. Η Λάρισα με τον Ηρακλή θα διεκδικήσουν την άνοδο από τον Βόρειο Όμιλο, αν και η ΑΕΛ είναι πιο έτοιμη , ενώ στον Νότιο τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα με περισσότερες και πιο δυνατές ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.