ΠΑΟΚ-Χάντμπολ: Πού και πότε θα γίνει ο τελικός του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Σε Ηλιούπολη και Λαμία θα λάβουν χώρα οι αγώνες Super Cup σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, όπως έκανε γνωστό η ΟΧΕ (Ομοσπονδία Χειροσφαίρισεως Ελλάδας).

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (19:00) θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ηλιούπολης η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Μία εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου (19:00) η πρωταθλήτρια ομάδας της Νέας Ιωνίας θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την κυπελλούχο ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή των Σούπερ Καπ 2024 Ανδρών και Γυναικών σε Ηλιούπολη και Λαμία αντίστοιχα.

Το 4ο Σούπερ Καπ Ανδρών Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο ΚΓ Ηλιούπολης με απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Το 2ο Σούπερ Καπ Γυναικών ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» με απευθείας μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδας (θέση 664 στο Cosmote TV, θέση 730 στο ΕΟΝ NOVA και μέσω του WebTV του σταθμού).

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων το Δήμο Ηλιούπολης και το Δήμο Λαμιέων, όπως επίσης την ΕΡΤ και το Star Kεντρικής Ελλάδας για τη μετάδοση των αγώνων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.