Χάντμπολ: Αναβάλλεται το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός λόγω των προβλημάτων στο ΟΑΚΑ

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2023

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος προχώρησε στην αναγκαστική αναβολή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ και την αδυναμία της Ένωσης να βρει άμεσα έδρα.

Το ντέρμπι της της αγωνιστικής της Handball Premier μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ήταν προγραμματισμένο για αύριο (4/10), όμως λόγω των γνωστών προβλημάτων στο ΟΑΚΑ θα αναβληθεί.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να βρουν γήπεδο ώστε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, με αποτέλεσμα η ΟΧΕ να ανακοινώσει την αναβολή.

Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο αγώνας το ερχόμενο Σάββατο αν η Ένωση μπορέσει να βρει διαθέσιμο γήπεδο και συμφωνήσουν και οι «ερυθρόλευκοι». Ένα έξτρα πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι πως δεν έχει ούτε χώρο να προπονηθεί, καθώς χρησιμοποιούσαν το ΟΑΚΑ και για τις προπονήσεις τους.

Στην αντίπερα όχθη, η οριστική αναβολή της αναμέτρησης δεν βολεύει ούτε τον Ολυμπιακό, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Τα επόμενα 24ωρα θα γίνει γνωστό για το πότε θα γίνει ο αγώνας.

Η επιστολή της ΟΧΕ:

Σε επιστολή της προς τα σωματεία ΑΕΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης», ο ορισμένος αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ την Τετάρτη 4.10.2023 και ώρα 19.30 / αίθουσα «Γ.Κασσιμάτης» αναβάλλεται (βάσει του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε.)

Ο επανορισμός του θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και θα ενημερωθείτε με νέο έγγραφο μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.