Χαμζά Γιουνές: «Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί κόντρα στη Στεάουα-Μεγάλο challenge για τον Λουτσέσκου»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη και της Ξάνθης, Χαμζά Γιουνές, με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Και αυτό διότι ο Τυνήσιος γνωρίζει καλά το ρουμανικό πρωτάθλημα αφού έχει αγωνιστεί εκεί, ενώ είναι και κουμπάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 για το αυριανό παιχνίδι: 

«Είναι μεγάλο παιχνίδι το αυριανό, θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Για μένα αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος επειδή έχει δημιουργήσει  μια πολύ δυνατή ομάδα εδώ και δύο χρόνια.

Παίζουν πολύ καλύτερα από τη Στεάουα, που άλλαξε πολύ και δεν είναι ίδιοι με τη περσυνή σεζόν. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει να κάνει με το πόσο οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι. Θα παίξει ρόλο φυσικά και η εμπειρία των παιχτών».

Για το ποια ομάδα έχει τον τίτλο του φαβορί

«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, επειδή παίζει εντός έδρας με τους φιλάθλους του, που θα αποτελέσουν μεγάλη βοήθεια. Όπως σας είπα ο ΠΑΟΚ φέτος άρχισε καλύτερα από την Στεάουα, που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας. Ενώ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά. Και όπως είπα  ο Λουτσέσκου έχει χτίσει την ομάδα ξανά από την αρχή».

Για την πρόκριση: «Το αυριανό παιχνίδι θα κρίνει ποιος θα προκριθεί. Αν κερδίσει με 3-0 , σίγουρα θα είναι το μεγάλο φαβορί. Αν όμως νικήσει με μικρότερο σκορ θα είναι πιο δύσκολο να πει κανείς ποιος θα περάσει»

Για το πώς νιώθει ο Λουτσέσκου που θα έχει αντίπαλο μια ρουμανική ομάδα: «Θα είναι μεγάλο τσάλεντζ για αυτόν. Αγαπά το ποδόσφαιρο, θέλει να βελτιώνεται και να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Η Στεάουα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ρουμανία. Είναι πολύ σημαντικό για αυτόν να αποδείξει πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα».

Τέλος, για το αν επικοινώνησε με τον κουμπάρο του, Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Δεν θέλω να του μιλάω πριν από μεγάλα παιχνίδια, γιατί είναι πολύ απασχολημένος πριν από τέτοια ματς. Ο ίδιος προετοιμάζει τους παίκτες αλλά και τον εαυτό του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.