Champions League: Βρέθηκε η λύση για Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα

Γιάννης Τσερβίνης03 Ιουνίου 2024

«Αναίμακτα» τελείωσε το πρόβλημα που υπήρχε με την ταυτόχρονη συμμετοχή στο νέο Champions League για τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τζιρόνα.

Τη λύση κατάφερε να δώσει το City Football Group που σε συνεργασία με την UEFA κατάφεραν να βρουν τη φόρμουλα και έτσι τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Τζιρόνα θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στο νέο Champions League.

Σύμφωνα με τους Times, το City Football Group θα ακολουθήσει τα βήματα των Μίλαν και Τουλούζ και θα συνεργαστεί με την UEFA προκειμένου να γίνουν μεγάλες αλλαγές όσον αφορά τη δομή της Τζιρόνα η οποία έτσι και αλλιώς δεν ανήκει στο 100% στον όμιλο, σε αντίθεση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αντίστοιχη λύση βρήκε και ο όμιλος INEOS του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την παρουσία της στο Europa League, εκεί όπου θα βρίσκεται και η άλλη ομάδα του Ράτκλιφ, η Νις. 

Ο όμιλος του Άγγλου δισεκατομμυριούχου φέρεται να έχει βρει την ίδια φόρμουλα με την αντίστοιχη του City Football Group και έτσι οι ομάδες του δεν θα έχουν πρόβλημα στη συμμετοχή τους στο Europa League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.