Champions League-Λίβερπουλ: MVP της αναμέτρησης ο Κώστας Τσιμίκας!

Δημήτρης Μπασμπαρέλας24 Οκτωβρίου 2024

​​Ο Κώστας Τσιμίκας αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης στη Λειψία για την 3η αγωνιστική στη League Phase του Champions League, μετά από το νέο τρίποντο της Λίβερπουλ.

Ο Άρνε Σλοτ του έδωσε φανέλα βασικού και ο Έλληνας μπακ χαφ ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού, όχι μόνο για τη Λίβερπουλ, αλλά στο παιχνίδι.

«Είναι υπέροχο! Δεν το πίστευα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι ο παίκτης του αγώνα», ήταν επί λέξει τα λόγια του μετά το ματς, στις πρώτες του δηλώσεις.

Η Λίβερπουλ σημείωσε την τρίτη της διαδοχική νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έπιασε έτσι την Άστον Βίλα στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι, μάλιστα, οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο σε βαθμούς.

Όσο για τον Τσιμίκα; Είχε 80 επαφές με την μπάλα, έχοντας ευστοχία 96% στις μεταβιβάσεις του. Όσο για το παιχνίδι; «Δυσκολέψαμε λίγο τους εαυτούς μας, γιατί δεν βάλαμε άλλο γκολ. Πήραμε βέβαια τους τρεις βαθμούς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Κάθε παιχνίδι σε αυτή τη φάση και σε αυτό το επίπεδο είναι πραγματικά δύσκολο», σχολίασε ο Τσιμίκας και πρόσθεσε: «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, το μόνο που μας έλειψε ήταν το… επιπλέον γκολ. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αν θέλουμε να κερδίζουμε πιο εύκολα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.