Champions League: Εμφατικές νίκες για Γιουβέντους και Άστον Βίλα

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Στην πρώτη αγωνιστική του νέου Champions League η Γιουβέντους και η Άστον Βίλα είχαν εύκολο βράδυ απέναντι στις PSV Αϊντχόφεν (3-1) και Γιούνγκ Μπόις (3-0), ξεκινώντας με το "δεξί" στην League Phase.

Οι Ιταλοί έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση, με τον Κενάν Γιλντίζ (21') και Γυένστον Μακένι (27') να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Το τρίτο τέρμα για τη Γιουβέντους πέτυχε ο Γκονσάλες, μετά από εξαιρετική ασίστ του Βλάχοβιτς, βγάζοντας τον συμπαίκτη του σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η Αϊντχόφεν κατάφερε στις καθυστερήσεις να μειώσει στο σκορ, με τον Σαϊμπαρί, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στο άλλο παιχνίδι η Άστον Βίλα δεν άφησε περιθώρια αντίδραση στη Γιούνγκ Μπόις, με τον Τίλεμανς να πετυχαίνει το ιστορικό γκολ της Βίλα, καθώς είναι το πρώτο γκολ της ομάδας του Μπέρμιγχαμ στο Champions League από το 1983.

Στο 38ο λεπτό ο Τζέικομπ Ράμσεϊ έδωσε αέρα δύο τερμάτων για τους Άγγλους, ενώ στο 86' ο Αμαντού Ονανά διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την Άστον Βίλα. Μάλιστα, οι "χωριάτες" είδαν δύο φορές το VAR να τους ακυρώνει γκολ.

Το σημερινό πρόγραμμα της League Phase του Chamions League:

Γιουβέντους - Αϊντχόφεν 3-1

Γιουνγκ Μπόις - Άστον Βίλα 1-3

Μίλαν - Λίβερπουλ (22:00)

Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00)

Ρεάλ Μαδρίτης- Στουτγάρδη (22:00)

Σπόρτινγκ - Λιλ (22:00)

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.