Champions League: Έκανε δώρο στη Φέγενορντ η Τζιρόνα, τριάρα της Αταλάντα στη Σαχτάρ

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League, η Τζιρόνα έκανε «δώρο» τη νίκη στη Φέγενορντ (2-3) σε ένα εκπληκτικό ματς, ενώ η Αταλάντα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και πανηγύρισε σημαντικό διπλό απέναντι στη Σαχτάρ (0-3).

Ένα τρελό ματς έγινε στη Βαρκελώνη, με τη Φέγενορντ να παίρνει σπουδαίο τρίποντο επικρατώντας 3-2 μέσα στην έδρα της ΤζιρόναΟ Λόπες στο 19’ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά η Φεγένορντ το έφερε άμεσα στα ίσα αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ερέρα με αυτογκόλ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 33ο λεπτό, η Φέγενορντ έκανε την ανατροπή, με τον Μιλάμπο να την υπογράφει. 

Οι Ολλανδοί κέρδισαν πέναλτι, φτάνοντας μία ανάσα από το τρίτο γκολ. Όμως ο Γκατσανίγκα μάντεψε σωστά και πέφτοντας στη σωστή του γωνία απέτρεψε το 1-3.


Στο δεύτερο μέρος η Τζιρόνα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Φαν ντε Μπεκ στο 73', όμως το αυτογκόλ του Κρέτσκι στο 79' τής στέρησε τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.


Στο άλλο παιχνίδι, η Αταλάντα ήταν κυρίαρχη τη Βέλτινς Αρένα και πήρε εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Σαχτάρ με 3-0.

Ο Τζιμσίτι άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό για τους «μπερκαμάσκι», ενώ στο 44' οι παίκτες του Γκασπερίνι κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα, ο Κολάσιντας έστρωσε στον Λουκμάν, που έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.


Το τελικό σκορ έγραψε ο Μπελανόβα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του Ριζνίκ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.