Champions League: Αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ με πέναλτι-εφεύρεση από την ανώτερη Σερβέτ

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε κόντρα στη Σερβέτ για να πάρει την πρόκριση στα plaoffs του UEFA Women’s Champions League, αλλά το πέναλτι-εφεύρεση και η ανωτερότητα της ελβετικής ομάδας στάθηκαν εμπόδιο στις "ασπρόμαυρες".

Η πρωταθλήτρια Ελβετίας έβαλε, για ακόμη μια σεζόν, τέλος στα όνειρα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στο 67ο λεπτό η Σερβέτ πήρε προβάδισμα, με πέναλτι-εφεύρεση της Βουλγάρας διαιτητή, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρονται έντονα.

Οι "ασπρόμαυρες" προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να πιέσουν, για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 90+1' η Σερβέρ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, σφραγίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στα playoffs του CHL.

ΠΑΟΚ (Προπονητής: Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς (82' Δοϊρανλή), Εστέβεζ (77' Παπαδοπούλου), Μήτκου, Ανδράδε (28' Δρακογιαννάκη), Μανίσα, Κοσκερίδου, Χέλμβαλ,, Βλασσόπουλος (82' Βαρδαλή).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.