Champions League: Αλώβητες Μπρεστ και Σέλτικ κόντρα σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Αταλάντα (vid)

Γιάννης Τσερβίνης23 Οκτωβρίου 2024

Με δύο ισοπαλίες άνοιξε η βραδιά των σημερινών αγώνων στο Champions League και συγκεκριμένα στα παιχνίδια που είχαν ώρα έναρξης τις 19:45.

Στη Γαλλία και το Γκινγκάμπ η εκπληκτική Μπρεστ δεν ηττήθηκε ούτε από την αήττητη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο καθώς κατάφερε να προηγηθεί στο 24ο λεπτό χάρη σε τέρμα του Βιρτς, τρίτο τη φετινή χρονιά στο Champions League.

Η απάντηση από την Μπρεστ ήρθε στο 39ο λεπτό χάρη στην τρομερή έμπνευση του Λες-Μελού

Ο Γάλλος χαφ είδε την μπάλα να προσγειώνεται μπροστά του, λίγο έξω από την περιοχή και χωρίς δεύτερη σκέψη με ένα καλοζυγισμένο βολέ την έστειλε στο βάθος της εστίας του Κόβαρ για το 1-1.

Έμεινε όρθια η Σέλτικ

Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Άρσεναλ, η Αταλάντα έμεινε σε δεύτερο 0-0 ως γηπεδούχος και αυτή την φορά με ομάδα από το Νησί, αφού η Σέλτικ κοίταξε πρωτίστως την άμυνά της, μετά το ταπεινωτικό 7-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική. 

Πιο δραστήριοι οι Μπεργκαμάσκι, πλησίαζαν με περισσότερες αξιώσεις την εστία του Κάσπερ Σμάιχελ, χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 18’, όταν η προσπάθεια του Μάριο Πάσαλιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της σκωτσέζικης εστίας.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Δανός τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε εξαιρετική απόκρουση σε κεφαλιά του Ματέο Ρετέγκι και σουτ του Μάρτιν Ντε Ρουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.