Χαμός στο Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας: Οπαδοί μπούκαραν στα αποδυτήρια και χτύπησαν τον Στανόγεβιτς!

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Χάος επικράτησε στο Βελιγράδι αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν επικρατώντας με το σαρωτικό 4-0 μέσα στην έδρα της αιώνιας αντιπάλου, γεγονός που εξόργισε τους οπαδούς της Παρτιζάν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα σερβικά μέσα, μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, με μερίδα οπαδών της Παρτιζάν να εισβάλει στα αποδυτήρια και να τα βάζει με τον προπονητή Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σερβικά μέσα, δέχθηκε αντικείμενο στο μάτι, ενώ στη συνέχεια κάποιοι οπαδοί της Παρτιζάν τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Μάλιστα, ο κόουτς των γηπεδούχων εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με επίδεσμο πάνω από το δεξί του μάτι και με κόψιμο στη μύτη, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν υπήρξε σωματική βία, αλλά χτύπησε από τα τζάμια που έσπασαν κοντά του. Κατά την ομιλία του, ξέσπασε κατά των οπαδών τονίζοντας πως: 

«Σέβομαι τα συνθήματα για παραίτησή μου, είναι φυσιολογική αντίδραση. Αλλά ότι πούλησα το κλαμπ δεν το επιτρέπω. Είναι ένα αηδιαστικό μήνυμα αυτό για εμένα. Το να φύγω αυτή τη στιγμή είναι το λιγότερο από τα προβλήματα. Δεν ξεφεύγω από την ευθύνη. Το αποτέλεσμα είναι ντροπή για όλους και μεγαλύτερη για εμένα. Ζητώ συγγνώμη από κάθε οπαδό της Παρτιζάν», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.