Copa Libertadores: Πέταξαν πέτρα στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή της Πενιαρόλ

Metrosport Team05 Απριλίου 2024

Πανικός επικράτησε στον αγώνα μεταξύ της Ροσάριο και της Πενιαρόλ, στη πρεμιέρα των ομίλων του Copa Libertadores, καθώς ο Μάξι Ολιβέρα δέχθηκε πέτρα στο πρόσωπο.

Η Ροσάριο Σεντράλ νίκησε την Πενιαρόλ με 1-0, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores. Ωστόσο μετά το τελευταίο σφύριγμα ξέφυγαν τα πράγματα και υπήρξαν επισόδεια.

Αναλυτικότερα, ο Μάξι Ολιβέρα, ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, χτυπήθηκε στο πρόσωπο από πέτρα η οποία εξφενδονίστηκε από την κερκίδα. Μάλιστα Αργεντίνικα μέσα μετέδωσαν πως ο ποδοσφαιριστής της Ουρουγουανής ομάδας λιποθύμησε αργότερα στα αποδυτήρια.


Η Πενιαρόλ μερικές ώρε μετά το τραγικό περιστατικό, δημοσίευσε τόσο τραύμα στο κεφάλι του παίκτη της, όσο την πέτρα που τον χτύπησε. Ο Ολιβέρα πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ώστε να κάνει ράμματα και να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές και του δόθηκε εξιτήριο.

Η αναφορά των ανθρώπων της CONMEBOL (Ομοσπονδία Νότιας Αμερικής) καίει την Ροσάριο Σεντράλ, η οποία αναμένεται να τιμωρηθεί με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, αλλά και με μερικό κλείσιμο της εξέδρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.