Χαμός στη Λιντς με τη Red Bull και το... κόκκινο χρώμα που μισούν!

Κωστής Παναγιώτου30 Ιουνίου 2024

Ο κακός χαμός στο στρατόπεδο των οπαδών της Λιντς με τον νέο χορηγό στη φανέλα της ομάδας, επειδή το λογότυπο της Red Bull έχει κόκκινο χρώμα και όπως είναι γνωστό στη Λιντς σιχαίνονται το κόκκινο!

Η Red Bull πριν μερικές μέρες αγόρασε ένα μικρό ποσοστό μετοχών του συλλόγου, με αποτέλεσμα το logo της εταιρείας να βρίσκεται ως κεντρικός χορηγός στη φανέλα της Λιντς, με τους κόκκινους ταύρους να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Πολλοί θα αναρωτηθούν και γιατί αυτό είναι πρόβλημα; Ο λόγος είναι η σχέση μίσους που έχουν οι οπαδοί της Λιντς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να μην θέλουν τίποτα που να σχετίζεται με τους "κόκκινους διαβόλους".

Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι κόκκινοι ταύροι στη νέα φανέλα της Λιντς προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις, με τους φίλους της ομάδας να δηλώνουν πως δεν θα υποστηρίξουν το σύλλογο, αν αυτή είναι η νέα εμφάνιση της ομάδας.

Ακόμη και τα McDonald's δεν έχουν κόκκινο στο Λιντς

Για να αντιληφθείτε τη τρέλα επικρατεί στο Λιντς, ένα υποκατάστημα των McDonald's, στην Elland Road, δεν έχει το κόκκινο χρώμα στο λογότυπό του, για να μην προκαλέσουν τους κατοίκους, οι οποίοι είναι φανατικοί οπαδοί της Λιντς.

Μάλιστα, πολλοί οπαδοί της Λιντς άσκησαν δριμεία κριτική στον σύλλογο για την απόφαση να βάλει κόκκινο χρώμα στη φανέλα της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν, ενώ μερικοί φίλοι της ομάδας τόνισαν πως δεν πρόκειται να αγοράσουν τη νέα εμφάνιση, αν κυκλοφορήσει με κόκκινο χρώμα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.