Χαμός σε ύψος 30.000 ποδιών που οδήγησε σε... αναγκαστική προσγείωση!

Παναγιώτα Απέργη08 Ιουλίου 2024

Σε αναγκαστική προσγείωση οδήγησε μαζικός καβγάς, που ξέσπασε σε αεροσκάφος της Ryanair.

Σύμφωνα με τη «The Sun», ο μαζικός καβγάς ξέσπασε σε αεροσκάφος της Ryanair, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (3/7), όταν το αεροπλάνο πραγματοποιούσε πτήση από το Αγκαντίρ του Μαρόκου στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου.

Όπως φαίνεται στο εντυπωσιακό, ομολογουμένως, βίντεο, το δημοσίευμα δείχνει επιβάτες να ουρλιάζουν ο ένας στον άλλον, ενώ το πανικόβλητο προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας προσπαθεί με κάθε τρόπο να ηρεμήσει τους ανεξέλεγκτους ταξιδιώτες.

Ωστόσο, οι εντάσεις είχαν ξεκινήσει πριν από την απογείωση, όταν ένας άνδρας γύρω στα 20 φέρεται να ρώτησε μια γυναίκα που καθόταν με την κόρη της αν μπορούσε να πάρει τη θέση της για να καθίσει κοντά στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο άνδρας άρχισε να την απειλεί, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου όταν το αεροπλάνο έφτασε στα 30.000 πόδια πάνω από τη γη.

Και μέσα σε όλα αυτά, άλλη μια επιβάτης άρχισε να παθαίνει κρίση πανικού εξαιτίας όλων όσων συνέβαιναν, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει, αναστατώνοντας τα παιδιά που υπήρχαν στο αεροσκάφος, τα οποία άρχισαν να κλαίνε. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.