Φόρουμ οπαδών της Μάλμε: «Το πρώην αστέρι μας, ο Τσόλακ, ούτε καν ξεκινούσε στον ΠΑΟΚ!»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου23 Ιουλίου 2024

«Φούντωσε» η συζήτηση στα φόρουμ που σχολιάζουν οι φίλοι της Μάλμε τις εξελίξεις στην ομάδα τους. Μετά την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, που έφερε τον ΠΑΟΚ ως πιθανό αντίπαλο, οι φίλαθλοι του σουηδικού συλλόγου εξέφρασαν διάφορες απόψεις.

Άλλοι τονίζουν ότι η ομάδα τους με ποδοσφαιριστές όπως ο Στρίγκερ, με πάνω από 150 αγώνες στη Serie A και ο Μόισάντερ, με πλούσια καριέρα σε Serie A, Eredevise και Bundesliga, έχει τον πρώτο λόγο και άλλοι ότι ο Δικέφαλος με παίκτες όπως ο Ότο, με 107 ματς στην Premier League και 183 στην La Liga, τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος είναι τακτικό μέλος στην Εθνική Σερβίας και τον Τάισον «που μας έσκασε με την Μέταλιστ», όπως αναφέρουν, είναι το ακλόνητο φαβορί.

Στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε και ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος «συνδέει» τις δύο ομάδες, καθώς είχε αγωνιστεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Μάλμε. «Το πρώην αστέρι μας, ο Τσόλακ, ούτε καν ξεκινούσε στον ΠΑΟΚ. Αυτό λέει πολλά για το επίπεδο ανάμεσα σε εμάς και αυτούς. Προφανώς μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Αλλά αντικειμενικά μιλώντας, έχουμε 20-30% πιθανότητες. Εφιαλτική κλήρωση για εμάς, δυστυχώς», τόνισε, συγκεκριμένα, ένας από τους οπαδούς που σχολίασαν την κλήρωση.

Άλλος, πιο αισιόδοξος, έγραψε: «Αν είχαμε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, θα ήμουν ικανοποιημένος. Επομένως, είμαι σίγουρος ότι έχουμε τώρα μια καλή ευκαιρία να τους κερδίσουμε. Έχουμε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο παρελθόν, δε βλέπω κανένα λόγο να τους σεβόμαστε τόσο».

Δείτε εδώπερισσότερα σχόλια

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.