Χαμός με τον Ιτούδη στην Τουρκία – Τον κατήγγειλε… γείτονας του

Metrosport Team31 Ιουλίου 2023

Μπορεί η Εθνική ομάδα να ετοιμάζεται για τα παιχνίδια της προετοιμασίας της ενόψει του Μουντομπάσκετ, ωστόσο το όνομα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στο προσκήνιο στην Τουρκία, όχι με θετικό τρόπο.

Όπως ανέφερε του τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TV100, o Έλληνας ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός της Φενέρμπαχτσε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει δικαστικές περιπέτεις έπειτα από καταγγελία γείτονα του στην Πόλη. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνδρας καταγγέλλει ότι ο Ιτούδης εξοργίστηκε όταν είδε ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται κάποια εκατοστά μπροστά στο πάρκινγκ του. Έβρισε, όπως καταγγέλλεται τον γείτονά του, αλλά και το τουρκικό έθνος.

Ο φερόμενος ως γείτονας του Ιτούδη και... καταγγέλων, Μεχμέτ Ακίλ, είπε: «Συνάντησα ένα άτομο που έβριζε και φώναζε συνεχώς στο πάρκινγκ και έχασε τον έλεγχό του. Ζητήσαμε συγγνώμη μπροστά του. Δεν καταλάβαμε τη γλώσσα που μιλούσε και μετά μιλήσαμε στα αγγλικά. Του είπαμε ότι μόλις μετακομίσαμε και ότι η γυναίκα μου άφησε επειγόντως το έξι μηνών μωρό γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο».

«Έβριζε συνεχώς εμένα, τη γυναίκα μου και τη χώρα στο πάρκινγκ σε βαθμό που να προσβάλλει το τουρκικό έθνος. Ζητήσαμε να γίνει εκεί μια αναφορά για τιςε βρισιές και προσβολές και εμείς απευθυνθήκαμε στην εισαγγελία και τις δικαστικές αρχές για το τι μπορούμε να κάνουμε για τη διαδικασία από νομικής άποψης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.