Χαμός με Πέδρο Ενρίκε, σε κατάσταση μέθης έριξε το αυτοκίνητό του σε είσοδο σπιτιού

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2024

Πρωταγωνιστής σε ένα αρνητικό συμβάν έγινε ένας παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Κορίνθιανς, ο Πέδρο Ενρίκε στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. Μετά από πάρτι που διοργάνωσε ο τερματοφύλακας Κάρλος Μιγκέλ για τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, οι δύο συμπαίκτες ενεπλάκησαν σε τροχαίο. Όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “globo” το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο παίκτες και οδηγούσε σε κατάσταση μέθης ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έπεσε πάνω σε είσοδο σπιτιού.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλεσε την αστυνομία και, όπως αναφέρει η ανακοίνωσή των Αρχών, ζήτησε 10.000 βραζιλιάνικα ρεάλ (περίπου 1700 ευρώ) ως αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε.


Οι δύο παίκτες παρότι φαίνονται σε πλάνα που εξασφάλισε η ιστοσελίδα να συνομιλούν με τον ιδιοκτήτη, όταν έφτασε η Αστυνομία στο χώρο του συμβάντος είχαν φύγει και πλέον αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της σωματικής απειλής, της αδικαιολόγητης αποχώρησης από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος, της οδήγησης σε κατάσταση μέθης και της πρόκλησης ζημιών.

Ο 34χρονος επιθετικός με δήλωσή του μέσω instagram ανέλαβε την ευθύνη σημειώνοντας ότι αυτό το συμβάν “ δίνει στους ανθρώπους κάτι να ασχολούνται. Δεν είναι του στυλ μου, και πότε δεν ήταν, να μπαίνω σε αντιδικίες. Έχω μια καθαρή καριέρα που μιλά από μόνη της. Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει την υπόθεση και εγώ είμαι πλήρως αφοσιωμένος στο αυριανό ματς (σ.σ. η Κορίνθιανς παίζει στις 2 τα ξημερώματα Παρασκευής με τη Βιτόρια Μπαΐα).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.