Απειλητικά SMS στον Νίκο Ευαγγελάτο έστειλε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Απειλητικά μηνύματα έστειλε στην εκπομπή LiveNews και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ.

Λίγες ημέρες μετά από τον έντονο διάλογο, που είχε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας λούνα παρκ, ο παρουσιαστής του LiveNews αποκάλυψε ότι στην εκπομπή του, ήρθαν κάποια απειλητικά μηνύματα από τον Χρήστο Νάστο.

«Πες του να σταματήσει να μιλάει, πες του να το βουλώσει, αύριο θα κατατεθεί σε αυτόν και στο Mega μήνυση», αναφέρει ένα από τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε ο δημοσιογράφος. «Δεν θα το βουλώσω...», ήταν η απάντηση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το ποινικό μητρώο της «βασίλισσας των λούνα παρκ». Ο παρουσιαστής διερωτήθηκε πως γίνεται να εμφανίζεται με λευκό μητρώο, δίνοντάς της έτσι το δικαίωμα να πλειοδοτεί σε διαγωνισμούς ανά την Ελλάδα, παρά την αμετάκλητη καταδίκη της για τον τραυματισμό το 2009, ενός 9χρονου κοριτσιού, σε δικό της λούνα παρκ, στη Χαλκίδα;

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια φέτος πλειοδότησε σε διαγωνισμό του δήμου Λάρισας για το ετήσιο πανηγύρι στη Νεάπολη, που γίνεται τον Σεπτέμβριο, για να εγκαταστήσει εκεί λούνα παρκ ιδιοκτησίας της.

Μέσα στους όρους του διαγωνισμού, αναφέρεται ρητά ότι απαιτείται η προσκόμιση αντιγράφου ποινικού μητρώου, από το οποίο να μην προκύπτει καταδίκη για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής της δραστηριότητας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.