Χαλκιδική: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη - «Είναι όλοι υπεύθυνοι»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Για σωρεία παραβιάσεων έκανε λόγο ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, Γιώργος Καμπαΐλης, ξεσπώντας για το «μπαλάκι ευθυνών» που οδήγησαν το παιδί του στον θάνατο.

Μιλώντας στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ, ο πατέρας του Γιάννη σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις, κάνοντας λόγο για ευγενές που οδήγησαν τον γιο του στο θάνατο.

«Οι ευθύνες μετακυλίονται από τον έναν στον άλλον αλλά είναι εντελώς ξεκάθαρες. Είναι οφθαλμοφανές ότι σε όλη αυτή την συμμετοχή που οδηγήσανε το παλικάρι μου στον θάνατο, θα πρέπει να πάρει θέση η δικαιοσύνη.

Η δικογραφία αναφέρει με μαρτυρίες συγκεκριμένα περιστατικά. Η απορία μου είναι: πού είναι ο εισαγγελέας;

Όποιος μπορεί να μου απαντήσει ή να ξεκαθαρίσει τη θέση της δικαιοσύνης, θα δώσει και την ερμηνεία του θανάτου του παιδιού μου», υπογράμμισε ο Γιώργος Καμπαΐλης.

Όπως είπε, αρμόδιοι για το τραγικό περιστατικό είναι όλοι οι αρμόδιοι «από τον ίδιο τον υπουργό, που δεν έχει πάρει ακόμα θέση μέχρι τον πρωθυπουργό».

«Γνωρίζουμε ότι όλο αυτό είναι ένα πολύ καλό αλισβερίσι με τους Δήμους, της Περιφέρειες, με το να πετάμε τις ευθύνες», είπε ακόμα ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.